Valentínska inšpirácia s Yves Rocher

2/12/2017

Už o dva dni je Valentín, sviatok zamilovaných, sviatok, kedy je všetko naokolo červené, ružové a všetci sa snažia nalákať na valentínske zľavy. Valentín mi príde skôr ako marketingový sviatok, hoci jeho myšlienka je pekná. Iste je super spoločne či už s kamarátkami alebo svojou polovičkou podniknúť niečo výnimočné práve v tento deň, no malo by to byť len podčiarknutie lásky a pozornosti, ktorú danému človeku dávate celý čas. Ja som doteraz Valentína nikdy neoslavovala a tento rok tiež z neho nič nebude. S priateľom si užívame spoločné chvíle naplno vždy keď sme spolu, do podnikov sa chodíme najesť tiež a nenechávame si to len na takéto sviatky. Avšak každá maličkosť vždy poteší. A nie len na Valentína. Preto môžem povedať, že Lukáš patrí medzi tých najpozornejších a najlepších chlapov.

Ak máte chlapa, ktorý potrebuje trošku postrčiť k tomu, čo by vám mohol kúpiť (aspoň maličkosť), určite mu ukážte tento článok. A keď žiadneho takého nemáte, jednoducho si spravte radosť samy. Veľmi dobre viem, že každý sviatok, ktorý zapríčiní zľavy je pre nás dobrá správa, pretože nemáme neskôr veľké výčitky svedomia, že sme si opäť raz niečo kúpili. Ja som si povedala, že si teraz nemôžem kupovať nič.Musím aspoň chvíľu šetriť, tak uvidím ako dlho mi to vydrží.


Pred niekoľkými týždňami mi prišiel balík od Yves Rocher plný týchto "chutných" a voňavých produktov ako valentínska inšpirácia. Hneď večer ako som prišla domov som si k nemu sadla a opatrne ho otvárala a hneď po jeho otvorení ma zasiahla príjemná vôňa, ktorá sa tam celý čas držala.


Vychádzala z mydla, ktoré je spolu s týmito dvoma sprchovými gélmi z rady Malina & Mäta. Dlhý čas som ho mala len tak položené na stolíku v izbe a rozvoniavalo mi pri posteli. Veľmi príjemná vôňa, svieža a tak isto to platí aj u sprchových géloch. Ak čítate pozorne, viete, že sprchové gély od Yves Rocher milujem najviac. Sprchový gél (ten menší) som vám posunula z tohto balíku do súťaže, ktorú som naposledy pridala. Dostala som ho už na Vianoce od kamarátky a práve pre jeho malé balenie som si ho vždy brala do posilňovne. Perfektne sa mi zmestil do tenisiek a ušetrila som tak miesto. A spojenie sladkej maliny a osviežujúcej mäty bolo to pravé po cvičení.

Druhý sprchový gél je zároveň aj peeling a hoci balenie je väčšie, majú taký istý objem. Obsahuje 100% ovocné zrnká, esenciálny olej z mäty priepornej a výťažok z maliny. Keď si všimnete detailnejšiu fotku, vidíte tam peelingové zrnká, ktoré obsahujú púder z marhuľových jadier a jadierka kiwi. Práve tieto jadierka ostanú všade po sprchovom kúte, takže ich odporúčam hneď zmyť , aby ste sa vyhli otázkam, čo z vás padá. 😄Toto sa mi stalo cez víkend, keď sme boli v Rajeckých Tepliciach. 


Ako ďalšie produkty, ktoré ma nemierne potešili (vlastne neviem povedať čo ma najviac potešilo, pretože všetko je úžasné) je upokojujúca micelárna voda 2 v 1 pre citlivú pleť. Týmto sa trafili rovno čo čierneho, pretože moja pleť je suchá/citlivá a práve teraz cez tohtoročnú zimu si prechádza peklom. Chráni a upokojuje pokožku vďaka výťažkom z listov madagaskarskej rastliny Sigesbeckia Orientalis. Neobsahuje alkohol, parabény, minerálne oleje a nemá žiadnu vôňu. Pokožku pekne vyčistí, zbaví nečistôt z celého dňa a myslím, že by zvládol aj minimum make-upu. Obyčajný korektor a púder dole dá, ale to je asi všetko. Používam ju hlavne na čistenie pleti predtým, ako použijem čistiaci peeling. O tom ale viac v článku neskôr. 


Úplne najkrajšie balenie z týchto všetkých produktov má za mňa rozhodne toaletná voda Quelques Notes d´Amour. Zaujalo ma srdiečko na boku flakónu, ktorý evokuje Valentín ešte viac a vôňa tejto toaletnej vody rozohreje všetky srdcia žien a dám, ktoré ju ucítia. Hoci mňa na prvý raz tak neoslovila, na druhýkrát už rozhodne áno a teraz je mojou obľúbenou a odložila som načatú do úzadia. Ale zrejme si ju budem šetriť na výnimočnejšie udalosti, pretože vonia naozaj krásne a hlavne mi je ľúto minúť ju kvôli tomu rozkošnému obalu. Všetkým naokolo tiež krásne vonia a vydrží bez problému polovičku dňa - ak je ten deň fakt náročný. Výdrž je teda tiež veľmi dobrá. Ja mám 75 ml balenie, na internetovom obchode som však našla len 50 a 30 ml. Možno na predajniach zoženiete aj toto väčšie, ale na stránke je teraz zľava, tak môžte zbehnúť aj tam. 

"Eufória milostného vzplanutia. Svieža esencia z damašskej ruže, iskrivý výťažok z čiernej ríbezle, vibrujúce tóny cédrového dreba a ibišteka pižmového. Emočná búrka milostného stretnutia." - Domitille Bertier - tvorca parfému


Medzi posledné produkty patrí toto trio z dekoratívnej kozmetiky. Od YR som skúsila zatiaľ iba balzamy na pery, rozjasňujúce korekčné pero, žiarivý rúž na pery, paletu očných tieňov a špirálu, ktorá sa tu na blogu tiež objaví. Teraz sa moja zbierka a skúsenosti rozšírili o lak na nechty, ktorý som vždy chcela vyskúšať, lesk na pery a lícenku. Lícenku mám doma iba jednu, preto nemám moc s čím porovnávať a celkovo ju až tak často nepoužívam, no nájde sa príležitosť, kedy použijem aj ju. Z dostupných odtieňov mám tú najjemnejšiu v odtieni 01. Rose Pivoine. Obsahuje trblietky, je veľmi prirodzená a nestalo sa mi, že by som to s ňou dokázala prehnať a vyzerala ako Marfuša. 


Lesklý balzam na pery Rouge Vertige obsahuje čerešňový olej, ktorý pery vyživuje. Medzi trendy v líčení v tomto roku patria aj "lesklé pery" a možno teraz, keď mám dva lesky na pery v prirodzenej farbe, trochu sa tomuto trendu poddám a namiesto svetlejších alebo "lesklých" rúžov siahnem práve na tieto lesky. Minule som písala o tom, ako som ich nikdy neobľubovala, ale keď som natrafila na ten správny a v prirodzenej farbe ako je aj tento, nemám s tým problém. Tento mám v odtieni PINK 09 a pery ostanú opäť len zvýraznené a lesklé. Kedže je to lesk, výdrž nie je bohvie aká, ale dá sa to prežiť. 



A nakoniec tu ostal ešte tento lak na nechty s gélovým efektom v odtieni Framboise Intense, čo je akoby tmavšia/teplejšia červená. Na podklad nemám žiaden špeciálny lak tak som použila len na výživu nechtov a naniesla gélový lak. Nedávala som ani dve vrstvy, jedna mi bohato stačila. Veľmi dobre sa nanáša, rýchlo schne a nechty sú krásne lesklé. Zloženie laku je obohatené o živicu z elemi, nemal by poškodzovať nechty a vydržať až 7 dní. Tak dlho určite nevydrží, aspoň teda mne nevydržal. Raz sa mi hneď na druhý deň pri šoférovaní zničil a najdlhšie mi vydržal 5 dní, ale konce sú už zničené. 


Oslavujete Valentína? Ak áno, s kým a ako? Zvyknete si niečo kúpiť samé? :) 

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Všetky produkty sú úžasné, v dobrom ti závidím. :) Musia krásne voňať, a určite sa z nich tešíš. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už som o tomto balíčku čítala na blogoch :) ten lak a balzám sú krásne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplne si viem predstaviť, ako nádherne voňajú všetky tie produkty♥ Vyzerajú krásne a ešte sú k tomu ružové a malinové, to môžem♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A neostávajú ti tie zrnká aj na tele ? 😊 ❤❤❤ Yves Rocher je úžasná kozmetika. Vďaka tomu ze je prírodná robí dobre aj citlivej pokožke a aj mojej atopickej koži 😍

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, neostávajú, tie sa ľahko zmyjú :) presne, mne robí tiež, tiež mám suchú/citlivú až atopickú :)

      Odstrániť
  5. viem si presne predstaviť ako krásne to musí všetko voňať ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten peeling s těma zrnkama? To je naprostá bomba! A tu micelárku mám taky a moc mě nenadchla...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne na moju pleť vyhovuje :) a áno, ten peeling je úžasný!

      Odstrániť
  7. Produkty od Yves Rocher miluju jak já, tak mamka. Jediné, co mi od nich nevyhovovalo, byla jejich řasenka, kterou jsem dostala jako dárek k prvnímu nákupu.
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokiaľ je to taká fialová Sexy Pulp tak mne práveže vyhovuje, oproti niektorým viac :)

      Odstrániť