Rýchle odlíčenie s krémom

10/20/2017

Milujem všetky produkty, ktoré mi uľahčia život, ktoré mi spríjemnia niektoré činnosti alebo ich urýchlia. Obzvlášť to platí pri odličovaní. Priznajte sa, ktorej z vás sa večer taktiež nechce odličovať. Hlavne ak sme veľmi unavené po náročnom dni, prípadne domov prídeme neskoro a jediné čo chceme je vyzliecť sa a spať, alebo nás večer čaká párty, po ktorej sa nám tiež nechce strácať čas tým, že dáme všetok make-up dole. 

A to nehovorím o nociach, kedy som prespávala inde než doma a nechcelo sa mi brať odličovač a odličovacie tampóny extra do nejakej taštičky. Vždy to zaberie veľa miesta a ak sa dá, rada sa balím čo najúspornejšie. Teraz by sa Lukáš zasmial, pretože som na dva dni dobre že nie zabalená v dvoch taškách. No kozmetiky sa snažím brať vždy čo najmenej a hlavne len to najpotrebnejšie. Preto ma veľké tuby odličovačov a extra taštička plná tampónov odpudzujú a tak si pomaly nikdy neberiem ani make-up. 

Práve preto ma potešila novinka od Yves Rocher v rade Sensitive Végétal pre najcitlivejší spôsob čistenia a odličovania pleti. Tento rad obsahuje výťažky zo sigesbeckie orientalis, čo je liečivá rastlina, ktorá blahodárne pôsobí aj na tú najcitlivejšiu pokožku. Jej listy vytvárajú bariéru proti vonkajším agresívnym vplyvom a poskytujú okamžitú úľavu. Tradične sú tieto listy využívané k zábalom a obkladom. Rad Sensitive Végétal zmierňuje zápalové reakcie pleti o 30%, posilňuje ochrannú kožnú bariéru o 50% a zvyšuje stimuláciu regeneračných mechanizmov kože o 40%.


Jemný odličovací krém pre citlivú pleť

Má krémovú konzistenciu, je nepenivý a pleť dôkladne a rýchlo odlíči a vyčistí. Krém jednoducho naneste na tvár a krúživými pohybmi masírujte. Nie je potrebné, aby ste pleť pred tým namočili. Všetok make-up zlezie a pleť ostane vyčistená. Krém by mal byť vhodný aj na odlíčenie očí, no aj tak odporúčam opatrne. Skúšala som, ale veľmi zľahka a jemno, aby som neublížila očiam a nedostal sa mi krém do očí, v ktorom už boli primiešané aj kúsky make-upu. 

Pleť stačí potom len opláchnuť vodou. Zvykla som si pleť opláchnuť a potom ešte raz naniesť trochu krému a znova odlíčiť, aby som naozaj všetko z pleti dostala preč. Oči zvyknem aj tak ešte jedným tampónom dočistiť, kedže sa bojím naplno týmto krémom. Pleť je na konci ale naozaj čistá, ani náznak zvyškov make-upu a hlavne je to rýchle a nepotrebujete k tomu žiaden odličovací tampón. Pre mňa je to určite veľká pomoc, hlavne na výlety alebo keď nechcem strácať čas s odličovaním.

Určite vás poteší aj to, že je v ekotube, bez farbív, parfumácie a parabénov a na ich stránke v zľave.  

Intenzívna nočná starostlivosť proti vráskam

Rastlinný nočný krém bez silikónov je z radu Sérum Végétal. Tento rad obsahuje výťažok z kosmatca kryštálového alebo inak "rastliny života", ktorý aktivuje bunečné mechanizmy a aktívne pôsobí v boji proti vráskam v prirodzenom súznení s pleťou. Výťažok z ryže obnovuje bunečné dýchanie pleti a podporuje jej okysličovanie. 

Intenzívna nočná starostlivosť má ľahkú, sviežu textúru, vďaka ktorej je pleť od prvého prebudenia vypnutá a rozjasnená. V 83% prípadov došlo k redukcii vrások a v 95% prípadoch získala pleť jas. Krém je bez minerálnych olejov, farbív či parabénov a viac ako 90% zložiek je prírodného pôvodu.

Ja osobne som tento krém neskúšala, dala som ho mame, kedže používam niečo iné. Podľa jej slov pleť získala jas, no výrazné zredukovanie vrások nepostrehla. Všetko závisí od toho ako často ho používate a ako rýchlo vaša pleť zareaguje. Niekomu to môže trvať mesiac - dva, niekomu pár dní a postrehne malé zmeny. 

Aké formy odličovania preferujete? Odlíčite sa aj vtedy, keď sa vám naozaj nechce, alebo to niekedy necháte do druhého rána? 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tie odličovacie krémy začínajú byť populárne. Tento chcem skúsiť tiež, momentálne mám podobný produkt od značky Dermacol a páči sa mi, dokonca aj na oči je vhodný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa okolo tých očí trochu bojím, ale možno to skúsim a nakoniec to bude dobre :D

      Odstrániť
  2. Já se odličuji vždy, ale je pravda, že se někdy musím dost nutit a vůbec se mi nechce. Nejraději se odličuji ve sprše nějakým čistícím gelem. Je to pro mě asi nejrychlejší způsob. Jinak výrobky vypadají fajn a ten odličovací krém je skvělý nápad. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa väčšinou odlíčim práve pred sprchou, v sprche som sa ešte neodličovala :D

      Odstrániť